Photosailing

By natasja • • 21 apr 2013

Wat is Photosailing?

Photosailing is precies wat het woord zegt: foto’s en zeilen.

Je kunt mij op veel verschillende zeilevenementen tegenkomen in een RIB. Vanaf het water maak ik foto’s van de zeilers en de boten. In de agenda kun je lezen op welke evenementen ik de komende tijd aanwezig zal zijn.

Wil je ook dat ik bij jouw evenement kom? Neem dan contact met mij op, dat kan via onderstaand reactieformulier of per mail.

Gebruik van foto’s en nabestellen
De foto’s zoals die op deze website staan, mogen gebruikt worden voor andere (privé)publicaties, maar dan wel met naamsvermelding.
Ook is het mogelijk om foto’s te laten afdrukken in diverse formaten en op diverse manieren. Kijk hiervoor in de webshop.

All pictures on this website are allowed to be used for personal goals, but with reference to photosailing.nl. If you would like to receive a digital picture in full format or printed, please visit my webshop.

DSC_3223

Tot snel weer ergens op het water!

Natasja

 

5 Responses

 1. Timo Scharleman

  Graag ontvang ik de volgende onwijs gave foto van mijn zoontje in hoge resolutie en zonder watermerk zodat ik hem kan laten vergroten op canvas.

  Keep going the good work!

  Timo

 2. Madelon Oostwoud

  Hoi Natasja, je maakt mooie foto’s en legde Scipio’s allerlaatste meters in de Optimist bij het NK teamzeilen op de Mooie Nel schitterend vast. Ik hoop dat we je nog vaak op en bij het water tegenkomen. Hartelijke groet, Madelon

 3. Beste Natasja,

  Zouden wij even met elkaar kunnen bellen.

  Tel: 06-51612490

  Groeten Olaf
  Initiator stichting Leef Je Droom

 4. Niccy

  Schitterende Foto’s!! Ik zou graag een afspraak met je willen maken. Hoe kom ik in direct contact?
  Sportieve groet!

 5. Madelon Oostwoud

  Hi Natasja,
  Ik ben met een klasseorganisatie – niet de Optimisten :-))- betrokken bij het maken van een gedenkboek voor zoveel jarig bestaan. De idee is om daar ook het komende jaar nieuw fotomateriaal voor te laten maken, want er is wel veel oud, maar niet heel bijzonder nieuw materiaal. Close-ups van boten, close-ups van mensen, dat werk.
  Zou jij mij willen laten weten wat jouw tarief is voor een fotodag, in én ex rubberboot, en zo dat wij alle fotos rechtenvrij kunnen gebruiken? Ik zie je bericht en een telefoonnummer voor overleg graag tegemoet. Ik kan dat dan het Bestuur voorleggen.
  Hartelijke groet,
  Madelon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *